Emsculpt® NEO

EMSCULPT® NEO är den första och enda icke-invasiva kroppsskulpteringsförfarandet som kombinerar 2 energier för samtidig eliminering av fett och muskeluppbyggnad.

En behandling tar en 30-minuter och levererar 20.000 muskelkontraktioner utan återhämtningstid.Inga förberedelser krävs.

NEO är FDA-godkänd och 7 nya kliniska studier (30+ studier på HIFEM sedan 2018) har gjorts som bevisar effekten.


Uppföljaren till Emsculpt – EMSCULPT® NEO överträffar arvet från sin föregångare genom en samtidig leverans av både radiofrekventa och högintensiva elektromagnetiska energier, HIFEM®-tekniken (High Intensity Focused Electro-Magnetic Technology).


Slutresultatet är större fettminskning (upp till 30% mindre) och muskeltillväxt (upp till 25% mer) än någon annan guldstandard, på kortare tid och till en mindre kostnad.


Behandlar.

- Mage

- Rumpa

- Biceps & Triceps.

- Insida- & utsida lår.

- Framsida- & baksida lår.

- Vader.

Kontraindikationer.

-Epilepsi.

-Nedsatt lungfunktion.

-Malign tumör.

-Gaviditet.

-Områden m. känselbortfall.

-Feber.

-Skadad el. annars försämdrad muskel.

-Intrauterina preventivmedel i metall.

-Blödarsjukdomar.

-Metaller el. elektriska implantat.

-Implanterad Pacemaker, defibrillator, neurostimulerande el. medicinpump.

-Nyligen opererad (muskelkontraktionerna kan störa återhämtning).

VIVACE®

VIVACE® – Nya generationen microneedling.

ÄNTLIGEN så är VIVACE® här i Sverige, maskinen som har tagit USA med storm – VIVACE Experience.


VIVACE® är inte lik någon annan microneedling maskin på marknaden med en motorstyrka på 70W samt att RF energin kan växla mellan 1MHz för mer fokus på hudåtstramning, hudföryngring, pigmentering och rynkor medans 2MHz används för behandla ärr, akneärr, porer och bristningar.


Fraktionerad microneedling med RF (radiofrekvensenergi), möjliggör en avancerad och effektiv invasiv behandling av olika hudproblem i ansiktet och på kroppen, även på känslig hud som händer, hals och dekolletage.

VIVACE® går till så att 36 fina guldpläterade nålar tränger ner i huden medan radiofrekvensenergi värmer vävnaden och stimulerar hudens egen kollagenproduktion och cellförnyelse. 

VIVACE® kan minska ärr, rynkor, hudbristningar och minimera porstorlek. Denna behandling för hudföryngring stramar upp slapp hud och förbättrar dess elasticitet, struktur och färg.


En behandling med VIVACE® ger omedelbart resultat, som även förbättras ytteligare med tiden samt minimal återhämtningstid.

Avbryt retin-a, Isotretinoin eller andra Vitamin A derivatprodukter 4 veckor innan behanling.
Avbryt blodförtunnande medicin dagen innan behandling.

Kontraindikationer:

Gravid, historia av någon hudcancer, kronisk hudsjukdom, rosacea, herpes, vårtor, sklerodermi, öppna sår, svampinfektioner, solkeratos, material av metall i kroppen, hjärtinfarkt, pacemaker, hjärtsjukdom, cancer, epilepsi, åderbråck över 3,5mm breda, metallallergi, äta acnemedicin/kräm.


Efter behandlingen:

Undvik smink i 48h.

Efter använd Boost Serum under de första 4-6h efter.

Undvik träning, bada bastu och varma bad i 24h.

Undvika sol i 2 veckor efter.


CoolLifting  2

Det är den mest spektakulära och snabba ansiktslyftningsbehandlingen för att trotsa tiden som går:

5 minuter för att ta bort 10 år!

Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskel - avslappnande peptid och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden (Dermis). Detta ger en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.

Coolifting lämpar sig för hela ansiktet och ger direkt synbart resultat. Linjer/rynkor såsom glabellan (mellan bryn), nasolabiala vecken (linjer runt munnen) längsgående rynkor i pannan och linjer runt ögon.

Går även att behandla hals & dekolletage.

 • Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion
 • Stramar upp huden
 • Slätar ut och stramar upp dekolletage
 • Motverkar påsig, trött och glåmig hy
 • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
 • Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster
 • Återfuktar på djupet

Hur går CooLifting till?
CooLifting-pistolen skapar ett högt tryck av CO2-gas som genererar en väldigt låg temperatur, detta "blåses" på huden tillsammans med ett serum, bestående av hyaluronsyra samt en avslappnande peptid. Trycket och kylan för ner serumet på djupet i huden (dermis) utan behov av en injektion.

För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 4-8 gånger. Under kuren gör man behandlingen 1 gånger i veckan. Därefter fyller du på med hyaluronsyran och peptiderna var 6-8:e vecka.

Resultatet håller upp till 6 månader men är individuellt beroende på ålder och hudtillstånd.


CooLifting passar alla hudtyper och åldrar, behandlingen kan göras året om och innebär ingen återhämtning eller risker för din hud!

Infuzion

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters ner i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Välj mellan två olika skinboosters.

Booster som är en coctail med hyaluronsyra, vitaminer, mineraler och amino syror. 

Volymizer som är en högkoncentrerad hyaluronsyra som ger lite mer filler effekt utan att göra det pluffigt.


För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var 5-6e månad.

Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrat utseende.

Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt.

Behandingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.


Behandla ansikte, hals, dekolletage och händer.

Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar eller hålighet under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar eller under brynet för pigga upp blicken.

Exilis Ultra 360

Det första icke-invasiva hudföryngrings- och fettförbränningssystemet för kroppsskulptering på skönhetsmarknaden.

Exilis Ultra 360 är FDA- godkänd och använder sig av den kombinerade kraften av ultraljud och radiofrekvens för att värma upp subkutana vävnader vilket främjar uppstramning av huden genom nybildandet av kollagen och reducerar subkutana fettlagren under huden.

Detta innebär att samtidigt som fettet reduceras stramas huden upp.


Rekomenderas att göra en kur på minst 4-6st behandlingar för bäst resultat. Detta görs med 7-14 dagars mellarum. Varje behandling av specifik kroppsdel tar mellan 4-30 minuter.


En del får synliga resultat redan efter en behandling, andra ser resultat efter tredje behandlingen. Tiden det tar för resultaten att bli synliga beror även på hälsovanor samt att du följer efterråd såsom att dricka extra mycket vatten och röra på dig för att främja ett välmående lymfsystem.

Resultatet forsätter förbättras med tiden flera månader framåt.

Exilis huduppstramning använder EFC™ (Energy Flow Control) för att kombinera radiofrekvens- och ultraljudsteknologier för att rikta in sig på specifika kroppsdelar, samtidigt som man kontrollerar mängden energi fokuserad på ett enda område. Detta innebär att tekniken är supersäker och ultraeffektiv. Ultraljudstekniken ger maximal flexibilitet för att på ett säkert sätt behandla i princip alla kroppsdelar.

Exilis Ultra fokuserar värme djupt ned i huden samtidigt som den använder en kylteknik för att ge maximal komfort under behandlingen.

När värmen tränger ned i huden överhettas de omgivande fettcellerna och dör så småningom. De döda fettcellerna sköljs sedan ut genom lymfsystemet. Värmen stimulerar även produktionen av kollagen, vilket stramar åt huden, minskar rynkor och ger volym tillbaka i huden.

Exilis Ultra behandlar

 • Kroppsskulptering
 • Hudföryngring
 • Slapp hud
 • Fina linjer och rynkor
 • Fettförbränning

Populära behandlingsområden

 • Mage
 • Kärlekshandtag
 • Armar
 • Ben
 • Kinder
 • Runt ögonen
 • Nacke
 • Under hakan/Dubbelhaka
 • Dekolletage
 • Händer

Cryo T-Shock

Cryo T-Shock är en medicinteknisk godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Behandlingarna är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging och uppstramning av huden på hela kroppen. Cryo T-Shock använder en helt ny teknik, kontrastterapi som kombinerar termoterapi och kryoterapi. Kryoterapi eliminerar fettceller och termoterapi aktiverar cellförnyelsen och ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingarna kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, tex efter viktminskning eller graviditet. Men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Slutresultaten vi ser dagligen är skulpturerade, tonade, fastare, slankare och gladare versioner av våra kunder!


Cryo T-Shock använder en så kalla termisk chock, vilket innebär att behandling varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) på ett tempererat och kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden. Detta påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen.

Fett är mycket energitätt och därför är det svårt att träna bort sina fettdepåer på vissa områden. Det kräver oerhört mycket rörelse för att minska ett enda kilo i fett. Med Cryo T-Shock kan du rätta till dessa områden även om vi alltid rekommenderar en aktiv livsstil för ett total välmående! Cryo T- Shock-behandlingar förstör fettceller och ökar kollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer. Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i en gradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna process tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.

Slapp och rynkig hud kan tajtas till med CryoT-Shock. Behandlingen med att växla mellan kalla och varma temperaturer gör att hudens kollagen ökar och resultaten kan ses direkt även om den markanta skillnaden ses efter 4-8 sessioner.

Cryo Facial - när du vill ha mer resultat av din ansiktsbehandling!

Värme kombinerat med kyla ger en omedelbar lyster och ett naturligt lyft. Värme ökar kollagenproduktionen som ger din hud spänst. Kyla gör att huden stramas upp och blir slätare. Sebumet i huden stelnar och blir som ett hårt vax vilket skyddar hudens mikrober när huden kommer i kontakt med en temperatur på under 9 grader. Detta gör att du bygger upp skyddet och motståndskraften i huden. Du bygger även upp kärlväggarna eftersom de vidgas av värmen och dras ihop av kylan.

Oavsett om du gör en behandling eller en kur så har du ökat cellförnyelsen och aktiverat huden, vilket resulterar i ett omedelbart lyft och en slätare hy.

För ett mer hållbart och synligt resultat rekomenderas en kur på 4-8 behandlingar med 3-14 dagars mellanrum.

Skin Tech Easy Phytic Peel

Passar alla hudtyper!


Easy Phytic Peel är en själv-neutraliserande peeling som innehåller glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra och fytinsyra.

Det är en utmärkt produkt för behandling av både tonårs- och vuxenakne, samt hud med pigmentfläckar och fräknar. Du kan även behandla keratosis pilaris så kallat chicken skin på armar och rygg samt akne på rygg och dekolletage.


Passar hudtyp Fitzpatrick  1-6. Behandlingen tar cirka 25 minuter, resultatet är mycket bra!

Rekomenderas att göra en kur på 4-6 gånger med 7-10 dag emellan.


Efter rekomenderas det att använda specialanpassad hudvård för just dina besvär för att förstärka resultatet av peelingen. Viktigt att använda Skintech´s solskydd SPF 30 eller SPF 50 användas i 3 månader.