Om oss


Här älskar vi det vi gör och strävar ständigt och passionerat efter att uppgradera vårt behandlings sortiment med det senaste teknikerna inom skönhetsbranschen som ger tydliga och naturliga resultat!

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Därefter kan vi fastställa just din individuella behandlingsplan.


Hos oss är du trygg då vi innehar en specifik klinikförsäkring hos Folksam med deras välkända och trygga patient-, ansvars- samt behandlingsförsäkring.


Varmt välkommen!


Sthlm Aesthetics - Become who you are! 

Sthlm Aesthetics X AnteAGE® MD

Vi är otroligt stolta över att vara ambassadör för AnteAGE® MD i Sverige!

AnteAGE® leds av kända forskare och läkare som är de främsta inom sitt område. AnteAGE är baserat i Irvine, Kalifornien. Forskningsteamet publiceras regelbundet i vetenskapliga tidskrifter, belönas för banbrytande resultat och eftertraktas för sin expertis.

Finns i 35 länder med fler än 1500 kliniker.

AnteAGEs uppdrag är att tillhandahålla kraftfulla regenerativa anti-aging-produkter genom sund evidensbaserad teknik. AnteAGE  forskare är banbrytande för användningen av mänsklig benmärgsstamcellsteknik inom estetiska och dermatologiska områden.

AnteAGE® utnyttja kraften hos stamcellstillväxtfaktorer och cytokiner för att leverera säkra, effektiva och lyxiga hudvårdsprodukter som främjar estetisk hälsa.


Forskning har visat att riktade biosignaler spelar en viktig roll vid vävnadsreparation, särskilt i huden. AnteAGE® var banbrytande inom vetenskapen om att återaktivera hudens naturliga regenererande egenskaper. Detta gjordes genom att använda cytosignaler som efterliknar vår kropps egna tillväxtfaktorer för att återställa huden. Forskarna bakom AnteAGE® har utnyttjat tillväxtfaktorernas kraft för att stimulera din hud till ett ungt och och friskt tillstånd.

Din hud arbetar hårt för att skydda dig varje dag. Stamceller i huden innehåller hundratals olika tillväxtfaktorer och cytokiner som används för att hantera läkningsprocessen och regenerering. Det är dessa agenter i din kropp som kontrollerar regenerering. När huden är ung är naturligt förekommande stamceller vanliga, dessa är tåliga och mottagliga. De håller huden smidig, elastisk och skinande. Men när vi åldras avtar mängden av dessa celler och deras möjlighet att reparera skador. Med tid ökar skadorna på huden och hudhälsan försämras. Forskarna har reproducerat vår kropps naturliga förmåga med rekombinanta tillväxtfaktorer för att återfå hudens förmåga att bete sig ungdomligt.

Våra rekombinanta cytosignaler framställs i ett laboratorium, i en kontrollerad miljö som främjar produktion av biosignaler som kan leda till hudreparation och föryngring.

AnteAGE® erbjuder produkter som främjar hudbehandlingar på kliniker, till exempel vid microneedling, radiofrekvensbehandlning eller laserbehandling. Efter skönhetsbehandling på klinik, kan kunderna minimera läkningstiderna och fortsätta att öka föryngringsfördelarna med hjälp av AnteAGE® hemvårdssystem.

AnteAGE® -produkter är alltid 100% fria från celler, parabener, djurplågeri och patogen. Vårt forskargrupp utvecklar och testar ständigt nya aktiva ingredienser för att se till att allt vi använder är bevisat och säkert för våra kunder.

AnteAGE MD® System är en två-stegs duo som appliceras morgon och kväll efter rengöring av huden.

Massera in 2-3 pump av serumet på ansiktet och halsen tills det har absorberats.

Applicera sedan 2-3 pump av Acceleratorn.

ANVÄNDS TILL SAMTLIGA HUDTYPER

AnteAGE MD® Growth Factor Solution innehåller tillväxtfaktorer och cytosignaler som är utformade för att efterlikna kroppens naturliga biosignaler. Syntetiserat mänskligt TGF-B3 tillsätts för att ytterligare minska rodnad och främja återhämtning. Högkvalitativ hyaluronsyra ger återfuktning och är ett kraftfullt fuktgivande medel som främjar snabb återfuktning och volymförbättring i de övre lagren av huden.

AnteAGE MD Hair Microneedling Solution innehåller de senaste framstegen inom hårsäckarvetenskap. Specialiserade tekniker påverkar benmärgens mesenkymala stamcellskulturer. Detta görs för att producera konditionerade medier fokuserade på hårväxt (Wnt-1a-väg). Tolv bio-identiska tillväxtfaktorer och cytokiner, var och en av dem har bevisad effekt vid hårfollikelstimulering, läggs till för att göra detta till det mest vetenskapligt sett avancerad produkt av sitt slag.

Våra samarbetspartners fulländar din skönhetsupplevelse hos

Team Sthlm Aesthetics.

Varmt välkomna till VANZ Skin!


Här kan du ta del utav mängder av olika fantastiska tjänster.


Utövare Vanessa behandlar, har kunskap om och erfarenhet inom områdena:

• Certifierad Laserterapeut, Hårborttagning

• Traditionell Tatuerare, VANZ Ink.

• Diplomerad Öronhåltagare, Studex 75 System

• MegaWhite Express Tandblekning


Närmare information och resultat kring de olika behandlingarna hittar du på instagram

@vanz.skin


Vid frågor om bokning eller behandling hänvisar vi till mail/DM där utövare Vanessa gärna svarar på frågor & funderingar.