sthlmaesthetics.se

AntiagingAntiaging och hudföryngring
anti-aging

Antiaging och hudföryngring

För hud markerad av uttryckslinjer eller för mycket sol, återställer en dedikerad behandling ungdom till ansikte och hals omedelbart.

 

Orsakerna till rynkor

Faktum är att åldrande är den främsta orsaken till uppkomsten av rynkor: allt eftersom tiden går förlorar huden sin struktur, elasticitet och fasthet:

Är alla rynkor likadana?

Nej, även om de alla är lika oönskade.

  • Expressionslinjer , till exempel, är bland de första som dyker upp och beror på uttryck som vi vanligtvis antar utan att ens inse det, drar ihop våra ansiktsmuskler: kisning gör att kråkfötter dyker upp, leende mycket kan orsaka rynkor runt munnen;
  • gravitationsrynkor är sådana som accentueras särskilt i hög ålder, eftersom de subkutana vävnaderna med tiden sjunker, tyngdkraften börjar arbeta och ”drar ner” huden;
  • ”pergament”-rynkor är nätformiga, typiska för hud som har exponerats för mycket för UV-strålar eller utan skydd;
  • sömnrynkor, som bildas på grund av den position vi intar när vi vilar, verkar ofarliga, eftersom de till en början försvinner strax efter att vi vaknar, men sedan med åren tenderar de att stanna kvar, eftersom huden tappar elasticitet när den åldras.

    Den innovativa Roboderm®-tekniken bakom icoone, är i själva verket baserad på användningen av mikrostimulatorer som, liksom tusentals små händer, masserar huden: det är den så kallade Multi Micro Alveolar Stimulation, en unik och effektiv stimulering som fungerar i tre dimensioner och ner till de djupaste lagren av huden, aktiverar den. 

    Ansiktsmassagen som är möjlig med icoone, som tack vare mikrohandstycken bara 7 mm breda kan nå överallt i ansiktet och halsen, förbättrar faktiskt cirkulationen i huden genom att aktivera produktionen av elastin och kollagen av fibroblaster. Dessutom lämnar behandling med icoone hudfibrerna mer elastiska, med en omedelbar anti-aging och hudföryngrande effekt, med synliga resultat efter bara några minuters applicering . Tack vare denna anti-aging hudvårdsintervention behaglig och skonsam, helt smärtfri, slätas rynkor ut, huden återfår fasthet och elasticitet och blir synligt mer strålande : kort sagt, den ser yngre ut.

 

anti-aging före
anti-aging efter