Emsculpt

FAQ - Vanligaste frågorna om Emsculpt Neo

Hur fungerar det?

Det är teknologi som bygger muskler och minskar fett genom att stimulera muskelsammandragningar utan operation. FDA-godkänd för att säkert och effektivt bygga muskler, förbättra muskeltonus och öka styrkan.

Vad kostar Emsculpt?

Det genomsnittliga priset för en Emsculpt i Stockholm är 8000kr. Priset kommer dock att variera beroende på salong och antalet köpta behandlingar Vissa salonger erbjuder paketerbjudanden som kan sänka kostnaden per behandling.

Förbränner Emsculpt kalorier?

Ett enda 30-minuterspass kan bränna upp till 500 kalorier, vilket motsvarar ett 2-timmars träningspass. Det motsvarar att göra 24 000 sit ups/squats etc.

Plattar behandlingen ut magen?

Den kan platta ut en mage eller göra låren mer muskulösa än någonsin, allt med bara några snabba, smärtfria halvtimmesbehandlingar. Detta kanske låter omöjligt, men allt beror på den här behandlingens unika teknologi.

Hur många gånger behöver man göra?

Studier har vetenskapligt bevisat att fyra behandlingar av Emsculpt är tillräckligt för att ha en lyftande effekt på skinkorna genom volymökningen av sätesmusklerna.

Vad finns det för olika Emsculpt?

Hos Sthlm Aesthetics erbjuder vi behandlingen Emsculpt Neo och edge. Du kan även läsa här om de olika behandlingarna.

Kan man se resultat efter en behandling?

Vanligtvis börjar man se sina nya EMSCULPT resultat ungefär två veckor efter sin senaste behandling. Det rekommenderas generellt att patienter får minst 2 – 3 behandlingar i veckan i cirka 2 – 4 veckor för optimalt resultat.

Drag
FÖRE/EFTER
NeoNeo
FÖRE/EFTER
EmsculptEmsculpt
FÖRE/EFTER
Förbränn fettFörbränn fett
FÖRE/EFTER