Emface

FAQ - Vanligaste frågorna om Emface

Varför använda Emface?

Som tidigare nämnts använder den revolutionerande tekniken inga nålar. Ditt ansikte är skonsamt skulpterat utan att injicera några ämnen i ditt ansikte. Av denna anledning är det det bästa alternativet om du är allergisk mot produkter som används i vissa ansiktsbehandlingar. Uppvärmning av din hudvävnad gör också att du ser yngre och friskare ut.

Hur fungerar behandlingen?

EMFACE är den första enheten på marknaden som använder samtidig tillämpning av både Synchronized RF och HIFESTM. Synkroniserad RF omformar och jämnar ut huden genom att värma dermis och öka nivåerna av kollagen och elastinfibrer. Medan HIFESTM-teknologin återställer och höjer stödet för ansiktsvävnader genom att selektivt dra ihop musklerna och öka densiteten och kvaliteten på muskelstrukture

Hur mycket kostar Emface?

Det genomsnittliga priset för en Emface i Stockholm är 8000kr per behandling. Priset kommer dock att variera beroende på salong och antalet köpta behandlingar Vissa salonger erbjuder paketerbjudanden som kan sänka kostnaden per behandling.

Gör behandlingen ont?

Nej Emface är en 30-minuters, smärtfri, nålfri behandling. Patienter rapporterar att de känner en varm känsla som är RF som arbetar för att strama upp huden, såväl som en vibration från HIFES. EMFACE™ har ett självreglerande system som säkerställer att rätt uppvärmning och vibration används för att vara effektiv samtidigt som den ger en smärtfri upplevelse.

Är Emface säkert?

EMFACE-resultat talar också för sig själva. Nio kliniska studier behandlade framgångsrikt 170 patienter med över 700 behandlingar. Denna innovativa behandling presenterar ett paradigmskifte i hur experter producerar ansiktsdefinition och föryngring. Det är perfekt om du letar efter en bättre, icke-invasiv lösning än de som finns på marknaden idag.

Vad du kan förvänta dig

En EMFACE-behandlingsprocedur känns som en naturlig ansiktsmassage. Du kommer att uppleva en varm känsla i behandlingsområdet. Du ligger ner och slappnar av under ingreppet och kan förvänta dig att börja känna påtagliga resultat direkt efter ingreppet. Dessutom behöver behandlingen ingen stilleståndstid efter behandlingen. Patienter rapporterar att de ser positiva resultat cirka fyra till sex veckor efter den sista proceduren. Du kommer att fortsätta förbättras i flera veckor efter det.

Emface Emface
FÖRE/EFTER