Emface

FAQ - Vanligaste frågorna om Emface

Varför använda Emface?

Som tidigare nämnts använder den revolutionerande tekniken inga nålar. Ditt ansikte är skonsamt skulpterat utan att injicera några ämnen i ditt ansikte. Av denna anledning är det det bästa alternativet om du är allergisk mot produkter som används i vissa ansiktsbehandlingar. Uppvärmning av din hudvävnad gör också att du ser yngre och friskare ut.

Hur fungerar behandlingen?

EMFACE är den första enheten på marknaden som använder samtidig tillämpning av både Synchronized RF och HIFES. Synkroniserad RF omformar och jämnar ut huden genom att värma dermis och öka nivåerna av kollagen och elastinfibrer. Medan HIFES-teknologin återställer och höjer stödet för ansiktsvävnader genom att selektivt dra ihop musklerna och öka densiteten och kvaliteten på muskelstrukture

Hur mycket kostar Emface?

Emface kostar 8000kr per behandling.

En kur om 4 behandlingar kostar 30.000kr.

Gör behandlingen ont?

Nej, EMFACE™ är en 30-minuters, smärtfri, nålfri behandling. Patienter rapporterar att de känner en varm känsla som är den synkroniserade radiofrekvensen som arbetar för att strama upp huden, såväl som en vibration från HIFES™.

EMFACE™ har ett självreglerande system som säkerställer att rätt uppvärmning och vibration används för att vara effektiv samtidigt som den ger en smärtfri upplevelse.

Är Emface säkert?

EMFACE är FDA-godkänd och gar en Medicinsk CE-märkning.

Det tog över 7år att ta fram Emface maskinen.

 9 kliniska studier behandlade framgångsrikt 170 patienter med över 700 behandlingar. Denna innovativa behandling presenterar ett paradigmskifte i hur experter producerar ansiktsdefinition och föryngring. Det är perfekt om du letar efter en bättre, icke-invasiv lösning än de som finns på marknaden idag.

Vad kan du förvänta dig?

EMFACE-resultat talar också för sig själva.

Du kommer att uppleva en varm känsla i behandlingsområdet. Du ligger ner och slappnar av under behandlingen och kan förvänta dig att börja känna påtagliga resultat direkt efter behandlingen. Dessutom kräver behandlingen ingen stilleståndstid efter behandlingen. Slutgiltiga resultat visas cirka 2-3mån efter den sista proceduren. 

Varför välja Emface?

Ingen smärta och ingen stilleståndstid.
Nål- och toxinfri.
Använder en kombination av synkroniserade RF- och HIFES-energier.
Tar samtidigt upp elastin, kollagen, muskler och bindväv.
Behandlar pannan, ögonbrynen, kinderna och käklinjen, dubbelhaka.
37 % mindre rynkor
30% mer muskeltonus
23 % mer lyft
20 minuters behandlingar - rekommenderad kur om 4 behandlingar

FÖRE/EFTER