Emsculpt

Lase MD

FAQ - Vanligaste frågorna om Lase MD

Är Laser MD säker?

Ja, FDA godkände LaseMD-enheten 2017 för hudföryngring. Fraktionerad laserteknik har visat sig ha färre biverkningar och risker än ablativ laser, vilket säkerställer en säker och effektiv metod för att förbättra hudens kvalitet. Våra styrelsecertifierade läkare har lång erfarenhet av att använda denna enhet och kommer att använda sin expertis för att anpassa din behandling så att den är så säker och effektiv som möjligt.

Hur många behandlingar behöver jag??

Antalet behandlingar beror på djupet och intensiteten av din behandling. Lättare behandlingar innebär vanligtvis en serie på 4-6 möten för att uppnå ett optimalt resultat. Djupare behandlingar kan ge ett fullständigt resultat på en enda session.

Hur länge håller resultaten?

Resultaten kommer att visas strax efter din behandling och fortsätter att förbättras i upp till 6 månader när kollagen nivåerna ökar. I de flesta fall är resultaten långvariga. Regelbundna touch-up sessioner hjälper dig att förlänga din föryngring på obestämd tid.

Finns det några biverkningar?

Biverkningar efter en LaseMD Ultra-behandling är vanligtvis milda och övergående. Du kan märka viss hudrodnad eller torrhet under de första dagarna. Dessa symtom kommer att avta relativt snabbt och avslöjar din fräscha, föryngrade hy.