sthlmaesthetics.se

Icoone Lase MedVätskeansamling under graviditet

Vätskeansamling under graviditet

Att få barn är en av de vackraste upplevelserna i livet, förutom din rygg och ben. Under graviditeten är svullnader, svullnad och vätskeansamling helt naturliga effekter, så oroa dig inte, det är väldigt vanligt!

Anklar, fötter, ben och ansikte kan svälla på grund av ansamlingen av extra vätskor som orsakas av förändringen av hormoner, vilket gör att kroppen kan expandera och växa livmodern med barnets tillväxt.

Resultatet är en ökning av cirkulationsstörningar som:

 
●       vätskeretention och dålig lymfdränage
●       vätskestagnation , speciellt i de nedre extremiteterna
●       överskott av vätska som samlas i benen.

Denna normala vätskeretention kallas ödem och den börjar bli synlig ca. halvvägs genom graviditeten nådde en topp i tredje trimestern.

”Denna normala vätskeretention kallas ödem och den börjar bli synlig ca. halvvägs genom graviditeten nådde en topp i tredje trimestern.!

Effektiva behandlingar med icoone

Icoone är perfekt för gravida kvinnor just för att det är så skonsamt som behandlingarna måste vara för att kunna utföras i detta tillstånd.
Roboderm ® -tekniken bakom enheten är i själva verket baserad på användningen av innovativa handstycken utrustade med mikrostimulatorer som gör det möjligt att massera även den mest förnuftiga huden, vilket ger en behaglig och avslappnande effekt som kan uppfattas omedelbart. Stimuleringen av vävnaden, 100% naturlig och icke-invasiv, når djupt ner i lymfsystemet och gör det möjligt att förbättra tillståndet redan från första behandlingen.

Mikromassagen har också otaliga positiva effekter:
– Den förbättrar cirkulationen och lättar upp tunga ben
– Minskar vätskeansamlingen, ökar lymfdräneringen
– Förhindrar celluliter och lokala fettavlagringar
– Den hjälper till att återfå ton och omforma kroppen efter förlossningen