sthlmaesthetics.se

HuduppstramningLovande påståenden om huduppstramning

Lovande påståenden om huduppstramning

HUDUPPSTRAMNING

Krämer för huduppstramning hittar du massor av, många kommer med så lovande påståenden att du kanske känner att du måste prova dem. Innan du spenderar pengar på en annan huduppstramande kräm, bör du veta detta.

Summa summarum:  Om du letar efter ansiktslyftnings liknande resultat från en burk kommer du förmodligen att bli besviken. Trots påståendena kommer resultaten du ser från en huduppstramande kräm i bästa fall vara subtila. Det är också möjligt att du inte ser några resultat.

När du ser omedelbara resultat tenderar produkten att vara en effektiv fuktkräm. En bra fuktkräm kan fylla upp din hud, vilket gör fina linjer och rynkor mindre märkbara. Detta resultat är tillfälligt. För att fortsätta se några fördelar måste du applicera produkten varje dag.

När det gäller påståendet att en kräm eller lotion kan lyfta slapp hud, säger hudläkare att det inte är möjligt. En kräm eller lotion kan inte penetrera huden tillräckligt djupt för att göra detta.

Ändå kan du se en liten förändring om en produkt innehåller en retinoid, såsom retinol, som kan hjälpa din kropp att göra mer kollagen.

Medan krämer och lotioner i bästa fall ger subtila resultat, fortsätter efterfrågan på hudvårdsprodukter som kan lyfta slapp hud att växa. Denna efterfrågan driver forskning, så forskare experimenterar med olika idéer.

En idé som de testar är att använda krämer för att skapa elektriska laddningar i huden. Dessa smärtfria laddningar kan öka mängden kollagen i huden, vilket skulle leda till stramare hud.

 

Det har visat sig vara effektivt på både män och kvinnor som vill ha vackra egenskaper som de som finns på kändisar utan kirurgi eller kostsamma ingrepp.

Upptäck kraften i Exilis Ultra 360 
 
  • Nästa generations huduppstramande behandling
  • Resulterar i synliga lyft och uppstramningar av huden
  • Huden kommer att kännas stramare, se slätare ut och få en mer ungdomlig kontur
  • Resultaten är både omedelbara och långvariga
  • Den fulla effekten av behandlingen kan ses inom några månader eftersom kroppen fortsätter att producera kollagen.
Exilis Ultra™ 360 är det bästa sättet att få stramare, fastare hud på bara 30 dagar. Det är en liten maskin som använder radiofrekvensvågor för att värma upp och stimulera ny kollagenproduktion under din hudyta, vilket resulterar i att händer eller fötter ser mjukare ut!