sthlmaesthetics.se

skönhetsklinikVilka kändisar använder vilka behandlingar?
skönhetsklinik

Vilka kändisar använder vilka behandlingar?

Hollywood Style

Skönhetsbehandlingar a la Hollywood style – Alla kändisar gillar inte att publicera vilka skönhetsbehandlingar de använder. Faktum är att när det kommer till kosmetiska behandlingar är deras användning ofta en öppen hemlighet. En del av myten om att vara en kändis är att din skönhet är ”ansträngd”. De senaste decennierna har sett en stor förändring från det kirurgiska ”plastiska” utseendet till ett mer ”naturligt” utseende, vilket endast kan uppnås genom icke-invasiva skönhetsterapier baserade på ljus och naturliga element.

Det finns inget bättre än att boka in dig på din favorit skönhetsklinik för en behandling, oavsett om det kan vara en föryngrande ansiktsbehandling, laserhårborttagningssessioner eller en ansiktsbehandling. Med så många underbara behandlingar att välja mellan kommer du definitivt inte att sakna inspiration för att unna dig själv efter ett ganska hektiskt år. 

De bästa skönhetsbehandlingar hittar du i vår skönhetsklinik.

Med ett glamteam till hands 24/7 och möjligheten att boka in sig på de mest prestigefyllda skönhetsklinikerna i Hollywood i sista minuten, är det ingen överraskning att kändisar alltid ser felfria ut. Och även om vi alla skulle älska denna lyx, är den definitivt inte realistisk, vilket betyder att det är dags att leta efter alternativ. Lyckligtvis finns det en uppsjö av fantastiska behandlingar som älskas av även de största stjärnorna, men som kommer med en bråkdel av kostnaden och, ännu bättre, innebär absolut inget behov av att lägga sig under kniven. Istället är dessa behandlingar avslappnande och föryngrande, vilket garanterar att du lämnar kliniken och känner dig ordentligt bortskämd. Så, utan vidare, låt oss ta en närmare titt på de bästa skönhetsbehandlingarna. 
Vi har de alla, behandlingar a la Hollywood style!
Boka tid hos Sthlm Aesthetics.

  • Hollywood carbon peeling – Kim K
  • Micro-needling med Vivace
  • Emface – Jessica Simpson
  • Emsculpt – Även här Kim K har marknadsfört denna behandling till och från.
  • Aptos Trådlyft 
  • Coollifting
  • Exilis Ultra 360 – Fettreducering & Huduppstramnig
  • Icoone Laser Me