sthlmaesthetics.se

Vad är Lpg?

Vad är Lpg?

LPG även känd som Endermologie eller LipoMassage, är en icke-invasiv konturbehandling som påstår sig stimulera cirkulation och lymfdränage, hjälper till att avlägsna toxiner och överflödig vätska från vävnaden och minska vätskeretention, samtidigt som den uppmuntrar förnyelsen av kollagenproduktionen. hjälpa till att strama upp och jämna ut lös hud.


Den populära behandlingen stimulerar fettcellerna i kroppen för att hjälpa till att :

  • Tappa fett snabbare
  • Fast och jämna ut all slapp hud
  • Minska celluliter
  • Behandlingen genomförs i en kur och resultat uppkommer efter cirka 6 behandlingar. Själva sessionerna tar cirka 45 minuter och du ska genomföra behandlingen minst två gånger i veckan.

LPG återaktiverar fettfrisättningsprocessen (även känd som lipolys) med hjälp av mekaniska rullar för att massera kroppen. Detta frigör fett omvandlas till en energikälla för musklerna, och lipomassagetekniken återaktiverar produktionen av kollagen och elastin, vilket resulterar i en jämnare, fastare hud.

Lpg Stockholm

Hos Sthlm Aesthetics genomför vi en förbättrad version av Lpg behandling. Du kan boka behandlingen här.

Post a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *